naamplaat edelburijn

Edelburijn
graveren

naamplaat edelburijn

Edelburijn
graveren

naamplaat edelburijn

Edelburijn
graveren

Stempels

sierkop

TECHNISCH WERK
NAAMPLATEN
NAAMBADGES
STEMPELS

Lakstempels


Ontwerp uw eigen lakstempel

lakstempels en zegellak met afdruk

Wij graveren lakstempels met uw monogram, familiewapen, initialen of logo waarmee u zelf uw lakzegel maakt. Lakzegels worden gebruikt voor vertrouwelijke documenten. Eveneens worden lakstempels gebruikt voor decoratie op originele nieuwjaarskaarten, geboortekaartjes, trouwkaarten, oorkondes en certificaten.
Een door u zelf ontworpen lakstempel is een uniek cadeau. Bent u niet zo creatief dan kunnen wij een handje helpen. De stempels hebben een sierlijk houten handvat en wij maken ze in twee afmetingen. ∅ 25 en 35 mm. Prijsopgave is mogelijk na duidelijke omschrijving van uw wensen zoals grootte, lettertype en afbeelding. Voor een opdracht graag logo of afbeelding aanleveren in eps (vector) bestand. U mag ook een tekening opsturen die we voor u kunnen scannen.


Lakafdruk maken met flexibele zegellak

lakpistool voor het maken van flexibele lakzegels met stempel

Traditionele zegellak verkopen wij uiteraard van goede kwaliteit en in een mooie rode kleur. Wij geven u graag advies over het veilig smelten van de lak.
Nieuw is onze flexibele zegellak en lakpistool. Dit is ideaal voor decoratief gebruik. De zegel kan tegen een stootje, De flexibele lak blijft heel tijdens het versturen met de post. Deze soepele zegellak wordt veel gebruikt voor op een certificaat, geboortekaartje en op uitnodigingen, kerstkaarten enz. Een signatuur op een lakzegel wordt ook op schilderijen toegepast.
De flexibele lakstaven zijn eventueel ook in andere kleuren dan rood apart te bestellen. Naast diverse kleuren zijn er eveneens metalic en gemarmerde staafjes verkrijgbaar. Deze lakzegels zijn weer eens wat anders en ook geschikt voor reclame- en promotiedoeleinden.

pijl naar boven
pijl naar boven
pijl naar boven
sierrand

Blinddrukstempel


Stempels voor een afdruk in reliëf in papier

preeg van blinddrukstempel, ex libris

Een reliëf in papier maakt u met een blinddrukstempel; een notarisstempel voor officiële documenten of als ex libris in boeken en bladmuziek. De preegdruk is onuitwisbaar en over het algemeen geschikt tot 80 grams papier.
U kunt kiezen uit onze vaste collectie blinddrukpersen, als handtang of tafelpers. Geef voor een prijsopgave graag een volledige omschrijving en een voorbeeld van uw afbeelding. Voor professioneel en veelvuldig gebruik zijn er nog andere opties mogelijk, informeer gerust.
Een reliëfstempel voorzien van monogram, logo, familiewapen, afbeelding of tekst is zowel een functioneel als decoratief stempelcadeau. Rechts boven ziet u een afdruk gemaakt met een blindpreegtang.


Keuze uit blinddrukpersen

blinddruktangen en persen voor relief in boeken en bladmuziek

De verchroomde handtang is gebruiksvriendelijk en makkelijk mee te nemen. Inclusief rechthoekig of rond inzetstuk. Graveerbereik tot ca. 20 x 45 mm of tot Ø 40 mm. De insteekdiepte is 4.5 cm tot het hart van de stempel.

Blinddrukpers, preegstempel als klein zwart tafelmodel, inclusief rechthoekig of rond inzetstuk. Het graveerbereik is hetzelfde als de handtang hierboven.

De klassieke goudkleurige pers zit niet meer in het leveringsprogramma.

Het grote tafelmodel blinddrukpers inclusief papiertafel, heeft een groter graveerbereik voor het rechthoekige inzetstuk, tot ca. 20 x 65 mm. Voor een ronde stempel tot Ø 40 mm. De insteekdiepte is 8 cm.

blinddrukpers en tang met los inzetstuk voor preeg stempel De inzetstukken met gegraveerde stempel zijn ook apart te bestellen. Zo zijn er verschillende stempels te gebruiken met één type pers of tang. De modellen op de foto kunnen afwijken.
handtang verchroomd (1)
klein tafelpersje (2)
klassiek model, niet meer leverbaar (3)
grote blinddrukpers (4)

pijl naar boven
pijl naar boven
pijl naar boven
sierrand

Rubber stempels


Handstempels, stempelautomaten, stempelinkt

ex libris rubber handstempels

Wij maken rubber inktstempels voor zowel zakelijk als privégebruik, en decoratieve doeleinden.
Stempel zelf uw visitekaartjes, en voor in uw winkel de papieren draagtassen en zakjes.
Wij leveren handstempels, maar ook stempelautomaten, datumstempels en numeroteurs. Voor speciale stempelinkten bent u bij ons ook aan het goede adres.


Ex libris stempels, kijk ook bij onze aanbieding!

Ontwerp eens uw eigen ex libris stempel voor in uw boeken en bladmuziek of zie ook onze aanbieding.

Daar ziet u voorbeelden met als thema; monogram, uil en muziek.
Een Ex Libris is een eigendomsmerk, een prentje in een boek geplakt of rechtstreeks gestempeld met inkt of een preeg zie boven. Ex Libris betekent 'uit de bibliotheek van'. Gegarandeerd dat een uitgeleend gepersonaliseerd boek teruggegeven wordt!
Met een decoratiestempel kunt u uw geboortekaartjes, kerst- en nieuwjaarskaarten een persoonlijke toets geven.

Wij maken de stempels zelf en kunnen u dus zo snel mogelijk helpen. Mail voor een prijsopgave uw afbeelding, logo, QR-code, lettertype of tekst met de gewenste afmeting aan ons door.

pijl naar boven
pijl naar boven
pijl naar boven
sierrand

Brandstempels


electrische brandstempel

Merkteken, logo

Met een brandstempel brandt u uw logo, merkteken, naam of afbeelding in hout, kurk, leder en rubber. De stempel wordt gebruikt voor velerlei doeleinden , ook om waardevolle bezittingen te markeren.


Stempel met elektrisch verwarmingselement

De uit brons gegraveerde opwaartse stempel wordt elektrisch verwarmd. Er zijn diverse afmetingen verkrijgbaar. Prijsopgave alleen mogelijk na duidelijke omschrijving van afbeelding en grootte.


Meubelmakers

Een brandstempel is interessant voor houtbewerkers, meubelmakers, vioolbouwers, strijkstokkenmakers enz.

pijl naar boven
pijl naar boven
pijl naar boven

00 31 (0)76 5717420     info@edelburijn.nl
instagram facebook youtube linkedin

edelburijn©   graveurs breda sinds 1985     privacy    sitemap