naamplaat edelburijn

Edelburijn
graveren

naamplaat edelburijn

Edelburijn
graveren

naamplaat edelburijn

Edelburijn
graveren

Graveerplaten, naamplaten, naambadges...

sierkop

TECHNISCH WERK   NAAMPLATEN   NAAMBADGES   STEMPELS
GLASGRAVEREN   OVERIG   VOORBEELDEN   AANBIEDING

TECHNISCH WERK
NAAMPLATEN
NAAMBADGES
STEMPELS

Technisch industrieel graveren


Typeplaten, front- en schakelpanelen, machineplaatjes enz.

technisch graveerwerk, typeplaten, machineplaatjes, frontpanelen, blindschema

Wij graveren typeplaten, frontpanelen, machineplaatjes, schaalverdelingen enz. Op maat frezen we gaten uit voor schakelaars en lampjes in o.a. aluminium en kunststof. Wij graveren tekstplaatjes voor op schakelkasten, frontpanelen enz., geschikt voor elektronica, fijnmechanica en industrie.
Wij maken liftborden, belpanelen, nummertjes voor de garderobe. Bewegwijzering, pictogrammen en QR-codes graveert Edelburijn voor zowel binnen als buiten. Een blindschema of CE markering maken wij onder meer in aluminium, roestvast staal, kunststof en glas, ook in cilindrische onderdelen.
Voor ieder materiaal en toepassing hanteren wij de juiste graveertechniek, met CO2 laser, frees of diamantstift. De freesgravure kan naar verzoek ingekleurd worden.

pijl naar boven
pijl naar boven
pijl naar boven
sierrand

Naamplaten & huisnummers


Naamborden, ook naar uw eigen ontwerp

graveren van naamplaten en huisnummers van kunststof en metaal, aluminium, rvs en messing huisnummer plaatjes in diverse materialen

Heeft u een nieuw huis, of is uw entree aan een opknapbeurt toe? Voordeurplaatjes, duidelijke huisnummers en belplaten maken wij in iedere gewenste maat en uitvoering. En voor wie iets origineels of liever echt iets unieks prefereert boven het gangbaar aangeboden assortiment, graveren wij naamplaten natuurlijk ook naar eigen ontwerp. De restyling is compleet met bijpassend huisnumer en/of naambord. Voor een prijsopgave hebben wij een goede omschrijving nodig, materiaal, afmeting en lettertype of afbeelding. Kijk voor meer ideeën bij de voorbeelden al is er veel meer mogelijk. Bij ons bent u vrij in het kiezen van afmeting, materialen en lettertypes. Van kleine goedkope naamplaatjes tot meer exclusieve zakelijke naamplaten voor bij de entree en interieur.
In de klep van een messing, rvs of aluminium brievenbus kunnen wij ook graveren. De gravure kan bestaan uit een bedrijfsnaam, logo, familienaam of bijvoorbeeld i.p.v. een bedrukte sticker met tekst: geen reclame aub. Een huisnummer wordt zowel apart als samen met tekst of afbeelding op een plaat of belbordje gegraveerd. Het graveren in afwijkende vormen is ook vanzelfsprekend ook een optie.


Praktijkborden, belplaten, bewegwijzering en pictogrammen

parkeren aanwijsbord met pijl gegraveerde belplaten vierkant en rond van aluminium

Voor instellingen, horeca, (groeps)praktijken of bedrijf graveren wij naamborden, naamplaatjes met bel en intercom, belpanelen en liftborden. Edelburijn graveert natuurlijk ook chique gepolijste messing gevelplaten. Naamplaten met of zonder logo en QR-code. Aanvullend graveren wij pictogrammen, verwijsborden, schuifbordjes, brievenbuskleppen, tekstplaten, receptiebordjes, bureaustandaards en binnen- en buiten bewegwijzering.
Maak uw entree overzichtelijk met vaste of flexibele graveerplaten, schuifbordjes zoals aan- en afwezigheidsborden en borden met openingstijden. Uw huisstijl kan overal toegepast worden, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.


QR-code, tekstbordjes, plaatjes voor relatiegeschenken

QR-code plaatjes graveren wij puntgaaf in UV-bestendig materiaal. Ideaal voor informatiebordjes voor zowel binnen en buiten, bijvoorbeeld in natuurgebieden. Tekstbordjes en plaatjes voor relatiegeschenken graveren wij in bijpassend graveermateriaal, natuurlijk ook met logo.

pijl naar boven
pijl naar boven
pijl naar boven
sierrand

Plaquettes en gedenkborden


Plaquettes, herdenkingsbordjes enz.

zilveren jubileum plaquette edelburijn

Voor bijzondere gelegenheden en herdenkingen graveren wij plaquettes en gedenkplaten in metaal, messing of aluminium en in kunststof, hout en glas. Plaquettes, gedenkplaten en objecten voorzien wij van tekst en afbeeldingen. Wij graveren ook sportprijzen en maken bijpassende plaatjes op maat voor uw trofeeën.

pijl naar boven
pijl naar boven
pijl naar boven
sierrand

Naambadges


Naambadges van metaal, kunststof, hout enz.

graveren van naambadges in kunststof, metaal en hout luxe uitstraling messing naambadges

Een mooi gegraveerde en representatieve naambadge is uw en ons visitekaartje. U kunt bij ons terecht voor zowel enkele stuks als grote aantallen. Wij maken verschillende soorten badges, van metaal, kunststof en hout met lettertype en logo naar uw huisstijl. Wij graveren messing naambadges voor wie een exclusieve uitstraling wenst, ovaal of rechthoekig en in goud- of zilverkleur. Verder leveren wij aluminium badges met rvs-look, naturel en in goudkleur. Bij kunststof heeft u keus uit divers lagenmateriaal en acrylaat. In speciaal materiaal kan ook in de achterzijde gegraveerd worden zodat de voorkant mooi strak blijft.


Representatieve badges met verwisselbare naam

profielbadge kunststof, verwisselbare naam naambadges met verwisselbaar naamplaatje en speciale vorm

Wij maken representatieve naambadges met een verwisselbaar gegraveerd naamplaatje met op het frame ruimte voor een logo. Zowel in metaal als in kunststof. Wij leveren diverse modellen naambadges met een inschuifbaar gegraveerd naamstrookje. De naamplaatjes zijn in diverse kleuren mogelijk en met lettertypes naar keuze. De naamstrookjes kunt u natuurlijk altijd apart nabestellen. Wij maken aluminium profielbadges met een hoog of laag bovengedeelte waar plaats is voor het graveren van uw logo. Ook leveren wij kunststof frame naambadges.


Naambadge in een speciale vorm

Zoekt u een badge in een speciale vorm of afwijkend materiaal wat past bij uw branche en huisstijl? Wij denken graag met u mee. Voor wie zich opvallend wil presenteren maken wij badges in een specifieke vorm of met verschillende materialen die passen bij uw product of diensten. Bijvoorbeeld een naambadge van hout of leder, al of niet gecombineerd met metaal, kurk of kunststof. Er is keus uit diverse mooie houtsoorten. Acrylaat is zeer geschikt voor het maken van naambadges in een andere vorm dan de veel gebruikte rechthoek. Kom gerust met uw wensen, kunstzinnige en creatieve ideeën, wij bespreken samen met u wat haalbaar is.


Diverse sluitingen naar keuze

diverse sluitingen voor badges

Wij gebruiken diverse sluitingen, spelden, clips of een bevestiging met een magneet voor de naambadges, keus genoeg. Magneetsluitingen beschermen de kleding. De magneet wordt aan de binnenkant van de kleding gedragen. Pas altijd op met magneten, zij kunnen pacemakers en bankpassen beïnvloeden. Verder leveren wij spelden, clutches en diverse clips.

pijl naar boven
pijl naar boven
pijl naar boven

00 31 (0)76 5717420     info@edelburijn.nl
instagram facebook youtube linkedin

edelburijn©   graveurs breda sinds 1985     privacy    sitemap