naamplaat edelburijn

Edelburijn
graveren

naamplaat edelburijn

Edelburijn
graveren

naamplaat edelburijn

Edelburijn
graveren

Contact, info & route

sierkop

Info


Adres en openingstijden Edelburijn

graveeratelier edelburijn speelhuislaan breda, ingang kanariestraat

Edelburijn
Speelhuislaan 70
4815 CG Breda
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon 076 571 74 20
info@edelburijn.nlIngang graveerbedrijf 25 m om de hoek in de Kanariestraat.
Let op, kentekenparkeren, niet vergeten aan te melden.

Maandag t/m donderdag 8.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 14.00 uurKvK Breda 20048522
Lid VGS, Vereniging Graveren en Sign

Beknopte info Edelburijn in onderstaand pdf
download beknopte info Edelburijn pdf

pijl naar boven
pijl naar boven
pijl naar boven
sierrand

Route


Route naar graveerbedrijf Edelburijn

Ons adres is Speelhuislaan 70, Breda.
De ingang van het graveeratelier is 25 meter om de hoek in de Kanariestraat.
In de wijk Belcrum is het kentekenparkeren. Er is een eerste kwartier gratis starttarief in de Speelhuislaan. U kunt uw kenteken invoeren bij de parkeerautomaat op de hoek of in de mobiel parkeren app.

Wij zijn één van de speciaalzaken in de Speelhuislaan. Een bezoek aan ons is goed te combineren met een kijkje bij onze collega ondernemers. Een dagje uit in Breda is ook een aanrader.
Van Edelburijn naar de Grote Markt loop je in ongeveer 20 minuten. Route: onder het station door en dan via de Willemstraat en het Valkenberg, of langs het gerechtsgebouw en de Nieuwe Prinsenkade.Per auto, zie ook kaart Google maps

Vanaf Rotterdam en Dordrecht, A16 afslag Breda Noord Prinsenbeek, linksaf Backer en Ruebweg volgen. Bij Hornbach rechtsaf, dan 1e links de Speelhuislaan in en halverwege linksaf naar ingang in de Kanariestraat.
Vanaf Antwerpen, Roosendaal en Etten-Leur volg A 16 afslag Prinsenbeek Breda Noord, rechtsaf Backer en Ruebweg en verder zie boven.Vanaf Utrecht en Oosterhout, A27 afslag Breda Noord. Rechtsaf Tilburgseweg (richting Teteringen) rechtsaf Nieuwe Kadijk volgen, bij Intratuin linksaf de Terheijdenseweg inrijden. Aan het einde voor de bussluis rechtsaf naar Speelhuisplein die overgaat in Speelhuislaan, bij Kanariestraat rechtsaf.
Vanaf Eindhoven en Tilburg via A58 naar de A27, afslag Breda Noord, linksaf Tilburgseweg en verder zie hierboven naar ons graveerbedrijf.Per openbaar vervoer, het station is dichtbij

speelhuislaan gezien vanaf busperron station breda

Komt u met bus of trein, Edelburijn zit op een steenworp afstand van het Centraal Station Breda. Ook vanuit België zijn wij per trein direct bereikbaar, de Intercity Direct van Brussel via Antwerpen, Breda, Rotterdam naar Amsterdam.
Vanuit het station en busperron neemt u uitgang Belcrum. Het is dan ongeveer 3 minuten lopen.
Loop direct linksaf de flauwe helling op. Ter hoogte van het GWK kantoor gaat u rechtsaf het zebrapad over. Daar steekt u door naar de Speelhuislaan. Dan linksaf tot aan de Kanariestraat, daar is onze entree aan de linkerzijde, 25 meter vanaf de hoek.

voetpad tussen de trein rails in speelhuislaan Als u het voetpad tussen de rails neemt, loopt u over industrieel en cultureel erfgoed! Hier reden jarenlang goederentreinen door de Speelhuislaan naar het industrieterrein. De laan was ooit een maliebaan. Deze leidde naar het helaas ver in het verleden gesloopte Speelhuis. Rond 1614 is Filips Willem van Nassau gestart met de aanleg van de Belcrumpolder. Het 400 jarig bestaan van de wijk Belcrum is in 2014 groots gevierd.

pijl naar boven
pijl naar boven
pijl naar boven

00 31 (0)76 5717420     info@edelburijn.nl
instagram facebook youtube linkedin

edelburijn©   graveurs breda sinds 1985     privacy    sitemap