naamplaat edelburijn

Edelburijn
graveren

naamplaat edelburijn

Edelburijn
graveren

naamplaat edelburijn

Edelburijn
graveren

Overige gravures

sierkop

GLASGRAVEREN
OVERIG  
VOORBEELDEN
AANBIEDING

Heraldiek en graveren


Familiewapens

familiewapen heraldische kleuren

Heeft u een familiewapen dat u door Edelburijn wilt laten graveren, dan kunnen wij in edelmetaal een handgravure realiseren en in ander materiaal een machinale- of lasergravure. Bij gravures die niet ingekleurd zijn, wordt kleur verbeeld door arceringen en stippeltjes. Geef bij een graveeropdracht altijd een beschrijving van de heraldische kleuren van het wapen.
In de heraldiek of wapenkunde zijn tekens en kleuren van belang. Ten tijde van de kruistochten maakte men zich zo aan vriend en vijand bekend en bij de latere riddertournooien kwam status tot uiting. De meest gebruikte heraldische kleuren zijn keel, lazuur, sabel en sinopel met de metalen goud en zilver.


Relatiegeschenken, wijnkoelers, pennen enz.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het graveren, personaliseren en markeren van uw waardevolle eigendommen zoals I-pads en luxe hoezen daarvoor. Relatiegeschenken die u zelf aanlevert, graveren wij indien het daarvoor geschikt is. Bijvoorbeeld laserbare thermosflessen en heupflesjes met logo of afbeelding met een mooi effect. Wij graveren zowel enkele stuks als grote aantallen. Is een gravure op het voorwerp zelf niet mogelijk, dan kan een mooi gegraveerd plaatje een goed alternatief zijn. Voor bijzondere gelegenheden en herdenkingen graveren wij plaquettes en gedenkplaten in metaal, messing, aluminium, kunststof, hout en glas.


Rouwartikelen

Voorwerpen met emotionele waarde graveren wij naar uw persoonlijke wensen en in goed overleg. Uiteenlopende rouwartikelen zoals urnen, en onderdelen voor grafmonumenten voorzien wij van een passende gravure. Wij graveren asringen, en ook in andere herinnerings sieraden van edelmetaal kan een mooie handgravure geplaatst worden.
Wij maken tevens herinneringsplaatjes en andere gedenkborden. Tekstplaatjes voor crematoria en begraafplaatsen of bij een herdenkingsbos graveren wij in diverse materialen, ook met afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Sportprijzen, awards, plaatjes, medailles

Wij graveren sportprijzen en awards zoals wisselbekers, schalen en medailles. Wij maken de plaatjes op maat voor trofeeën en objecten, voor verenigingen en particulier.


Originele tips voor persoonlijke cadeaus, bedankje met gravure

kaasplank met gegraveerd monogram

Succes verzekerd bij het overhandigen van een gegraveerd bedankje, trouw- of verjaardagscadeau dat is voorzien van een naam of persoonlijke tekst. Een wijnkoeler of champagneglas met een sierlijke gravure geeft meer elan en is een geslaagd cadeau, leuk voor kerst en oud en nieuw.

Een origineel kraamcadeau is een spiegel met een detail of afbeelding van het geboortekaartje, leuk voor in de babykamer. Tegeltjes graveren wij met afbeeldingen en teksten. Een doop- of geboortetegeltje is een mooi aandenken evenals huwelijkstegels. Een kinderbestek, of het nu van zilver, verzilverd of rvs is, een naamgravure met mooie schrijf- of blokletter maakt het helemaal áf. Door u zelf geknutselde creaties kunnen wij ook graveren. Houten kindermeubels, kralen armbandjes enz.

kaasplank met gegraveerd monogram Een naamplaat voor een nieuwe woning, geschenken van hout bv. een brood-, kaasplank, wijnkistje, mooie ex libris stempels, wij graveren het voor u. En iemand willen verrassen met Valentijn, dat lukt altijd met een gegraveerd kado plus een persoonlijke boodschap! Of om iemand speciaal ergens voor te bedanken.
Om maar wat voorbeelden te geven, een theeglas, rvs wijnkoeler, liefdes slotjes, pennensets, kinderbestekjes, klokken of keukengereedschap voor de (hobby)kok, wij graveren alles wat daar geschikt voor is. Nieuw zijn onze gepersonaliseerde houten servetringen, een combi van lasersnijden en graveren. Dit maakt een mooi gedekte tafel helemaal bijzonder, zowel voor thuis als in de horeca, eventueel met logo. Kijk voor nog meer ideeën en inspiratie bij onze voorbeelden.

pijl naar boven
pijl naar boven
pijl naar boven

00 31 (0)76 5717420     info@edelburijn.nl
instagram facebook youtube linkedin

edelburijn©   graveurs breda sinds 1985     privacy    sitemap